Komunikasi karo Supplier? Supplier
Yuccy Huang Ms. Yuccy Huang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhen urion Technology Co., Ltd.

Kabeh
  • Kabeh
  • Title
Kabeh
  • Kabeh
  • Title

Learn More About Us

  • Produk Panas

Babagan awake dhewe

Diadeg ing taun 2011, Shenzhen Urion Technology Co, Ltd dumunung ing kutha pesisir Shenzhen, China sing apik. Minangka produsen profesional piranti medis omah OEM / ODM lan perusahaan berteknologi tinggi nasional, produk kita utamane kalebu sphygmomanometer elektronik, thermometer inframerah, nebulizer lan Bluetooth sing ana gandhengane, uga piranti-piranti medis omah sing bisa dipakai kanthi Wi-Fi cerdas. Saliyane ngliwati macem-macem sertifikasi berwibawa CE, FDA, CFDA lan BSCI, perusahaan kasebut entuk luwih saka 10 paten lan hak cipta piranti lunak; Uga, liwat manajemen produksi sing ketat miturut ISO13485 lan QSR820, pabrik kita wis adol produk kasebut menyang luwih saka 90 negara lan wilayah. Kejabi tim desain profesional, algoritma perangkat lunak inti lan kompetensi perbaikan klinis, Urion uga duwe peralatan otomatisasi canggih lan macem-macem lini produksi perakitan kanthi kapasitas produksi 3 juta sphygmomanometers elektronik saben taun, 2,5 yuta termometer inframerah saben taun, lan 20 yuta nebulizer saben taun . Urion nggawe kulawarga luwih apik!

  • Produk anyar
  • Desain Tekanan Darah Anyar Desain Wrist Type Tekanan Darah Elektronik Monitor Tekanan Darah Monitor Kesehatan Rumah Tangga

    Desain Tekanan Darah Anyar Desain Wrist Type Tekanan Darah Elektronik Monitor Tekanan Darah Monitor Kesehatan Rumah Tangga

  • Harga Grosir Otomatis Scanner Wall Dipasang Thermometer Digital kanthi tampilan LCD Digital

    Harga Grosir Otomatis Scanner Wall Dipasang Thermometer Digital kanthi tampilan LCD Digital

  • Thermometer Inframerah Forhead Langka Desain Anyar Kanggo Bayi

    Thermometer Inframerah Forhead Langka Desain Anyar Kanggo Bayi

Kirim Enquiry Saiki