Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Yuccy Huang Ms. Yuccy Huang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhen urion Technology Co., Ltd.

sadaya
  • sadaya
  • Title
sadaya
  • sadaya
  • Title
HomeprodukMonitor tekanan getihMonitor Tekanan Getih Panangan Luhur

Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur (Total 44 Products)

Kategori produk tina Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur, kami pabrik husus ti Cina, Monitor Tekanan Getih Digital Lengan Luhur, Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Monitor Tekanan Darah Pikeun Pakarang ageung R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
CE ISO Disatujuan Aneroid Pressure Meter

merek: AlphaMed

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U8OK

Kamampuhan suplai: 30000

CE ISO Disatujuan Aneroid Pressure Meter Monitor Tekanan Darah Lengan, tiasa dianggo pikeun uji tekanan darah panggunaan bumi nyalira, monitoring tekanan darah rumah sakit, sareng sajabana ketat ngadalikeun kualitas monitor tekanan getih Arm,...
Digital Cuff Harga Monitor Tekanan Getih Sapinuhna

merek: ALPHAMED

bungkusan: Bungkus karton standar

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Digital Cuff Harga Monitor Tekanan Getih Sapinuhna 90 kelompok kenangan sphygmomanometer, mémori kelompok, tekanan getih manajemén rékaman ilmiah, mesin pikeun miara kulawarga Monitor Tekanan Darah Online kalayan chip impor asing, ngawasaan...
Katup udara pikeun Monitor Tekanan Getih BP Aparatur

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80R

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Katup udara pikeun Monitor Tekanan Getih BP Aparatur Valve Udara pikeun Monitor Tekanan Darah Aparatur BP, tiasa dianggo pikeun uji tekanan darah pamakean mandiri, monitoring tekanan darah rumah sakit, jst. Sacara ketat ngadalikeun kualitas monitor...
Otomatis Dokter OEM LCD Monitor Tekanan Getih

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton bungkusan baku

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Otomatis Dokter OEM LCD Monitor Tekanan Getih U80QH mangrupikeun monitor tekanan darah ambulat anu cekelan anu dirancang numutkeun prinsip oscillography sareng tiasa 24 jam ambulat monitor NIBP. Éta nyayogikeun jaminan estimasi anu pasti, sareng...
Monitor Tekanan Getih Digital Luhur Ambulasi

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80H

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Monitor Tekanan Getih Digital Luhur Ambulasi Am bulatory Digital Upper Arm Getih tekenan Monitor, c hiji dipaké pikeun uji tekanan home timer pamakéan getih, rumah sakit ngawaskeun darah, jsb Sacara ketat ngadalikeun kualitas monitor tekanan getih...
FDA Disatujuan Monitor Jantung Tekanan Darah Bluetooth

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80H

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

FDA Disatujuan Monitor Jantung Tekanan Darah Bluetooth Monitor Tekanan Darah rm, tiasa dianggo pikeun tés tekanan darah panggunaan nyalira, monitoring tekanan darah rumah sakit, jst. Sacara ketat ngadalikeun kualitas monitor tekanan getih panangan,...
Spygmomanometer nirkabel sareng Monitor Digital bp Monitor

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80H

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Spygmomanometer nirkabel sareng Monitor Digital bp Monitor Monitor Tekanan Darah Lengan, tiasa dianggo pikeun uji tekanan darah panggunaan diri di bumi, monitoring tekanan darah rumah sakit, jst. Sacara ketat ngadalikeun kualitas monitor tekanan...
Barudak Kombinasi Tipe Aneroid Manual Sphygmomanometer

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80H

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu latar jeruk kalayan bacaan anu jelas 2. Desain Portabel 3. 4 * aki aki 4. Tampilan Lampu latar Super Ageung 5. Indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Grup Memori 7. Taun / Tanggal / Waktos Indikasi 8. Rata-rata 3 Peunteun Terakhir 9....
CE ISO Disatujuan Méter Tekanan Darah Aneroid Gratis

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Kauntungannana Perusahaan Kami 1. produk médis Profesional ngadamel salami langkung ti 10 taun 2. kualitas luhur kalayan harga kalapa 3. Desain Independen sareng Tim Penjualan Pinunjul 4. Kamampuh Pasokan ageung 5. jasa saatos-Penjualan alus teuing...
rumah sakit otomatis usb panangan monitor tekanan getih digital

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80R

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

rumah sakit otomatis usb panangan monitor tekanan getih digital rumah sakit USB otomatis panangan tekanan getih digital monitor, tiasa dianggo pikeun uji tekanan darah pamakean mandiri, monitoring tekanan darah rumah sakit, jst. Sacara ketat...
Pangalusna jual beuli Monitor Tekanan Darah / sphygmomanometer

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80H

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu latar jeruk kalayan bacaan anu jelas 2. Desain Portabel 3. 4 * aki aki 4. Tampilan Lampu latar Super Ageung 5. Indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Kelompok Memori 7. Taun / Tanggal / Waktos Indikasi 8. Rata-rata 3 Peunteun Terakhir 9....
Borongan kualitas luhur Monitor Tekanan Getih Luhur

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80R

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Borongan kualitas luhur Monitor Tekanan Getih Luhur Grosir Tekanan Tinggi Panangan Tekanan Darah Luhur, tiasa dianggo pikeun uji tekanan darah pamakean mandiri, monitoring tekanan darah rumah sakit, jst. Borongan kualitas luhur Panangan Getih...
Digital Otomatis Tekanan Getih Monitor Lengan Luhur

merek: ALPHAMED

bungkusan: Karton, bungkus ékspor standar pikeun monitor U80r

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Digital Otomatis Tekanan Getih Monitor Lengan Luhur Monitor Tekanan Darah Otomatis Digital Lengan Luhur, tiasa dianggo pikeun uji tekanan darah pamakean mandiri, monitoring tekanan darah rumah sakit, jst. Sacara ketat ngadalikeun kualitas monitor...
Médis CE FDA Disatujuan Sphygmomanometer Dokter

merek: ALPHAMED

bungkusan: Carton, Paket ékspor standar pikeun monitor U80H

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu lampu jeruk kalayan jelas 2. Desain portabel 3. accu 4 * aaa 4. Pintu Lampu Gancang Super Besar 5. indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Grup memori 7. Taun / Tanggal / Indikasi Waktos 8. Rata-rata Nilai-nilai Terakhir 3 9. Deteksi...
Monitor High Tekanan Darah Luhureun Rumah Tangga

merek: ALPHAMED

bungkusan: Carton, Paket ékspor standar pikeun monitor U80H

Kamampuhan suplai: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu lampu jeruk kalayan jelas 2. Desain portabel 3. accu 4 * aaa 4. Pintu Lampu Gancang Super Besar 5. indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Grup memori 7. Taun / Tanggal / Indikasi Waktos 8. Rata-rata Nilai-nilai Terakhir 3 9. Deteksi...
Grosir Mesin Pencét Getih Tipe Bluetooth

merek: AlphaMed

bungkusan: Carton, Paket ékspor standar pikeun monitor U8OR

Kamampuhan suplai: 30000

Grosir Mesin Pencét Getih Tipe Bluetooth Gampang dioperasikeun, akurat, gancang, sareng jelas dina tekanan getih sareng nadi Pausahaan urang mastikeun ngalaksanakeun manajemén produksi saluyu sareng sistem manajemén kualitas ISO13485 sareng QSR820....
Otomatis bp Imah Gunakeun Monitor Tekanan Dicirikeun

merek: ALPHAMED

bungkusan: Kupon pembungkusan standar

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Otomatis bp Imah Gunakeun Monitor Tekanan Dicirikeun Shenzhen Urion Téhnologi Co, Ltd didirikan taun 2011, anu maluruh di kota basisir anu indah Shenzhen, China. Kami produsén profésional alat-alat médis imah sareng perusahaan téknologi tinggi...
Mésér Tekanan Darah Ambulasi Online

merek: ALPHAMED

bungkusan: Pembungkusan Kartu standar

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Mésér Tekanan Darah Ambulasi Online Monitor Tekanan Darah Ambulatory , tiasa dianggo pikeun uji diri nganggo tekanan darah darah, pemantauan tekanan darah rumah sakit, jsb. Kalayan ngadalikeun kualitas monitor tekanan darah Ambulatory, kalayan...
CE FDA Disatu Digital Mesin Mesin Digital + Tekanan + Monitor

merek: AlphaMed

bungkusan: Carton, Paket ékspor standar pikeun U80K monitor

Kamampuhan suplai: 30000

CE FDA Disatu Digital Mesin Mesin Digital + Tekanan + Monitor Masih Tekanan Darah FDA, tiasa dianggo pikeun uji diri nyalira tekanan darah, pemantauan tekanan darah rumah sakit, jsb. Tekanan Darah Monitor kalayan pangukuran tombol-otomatis otomatis...
Éléktrum Téknologi Darah Listrik Aneroid Electronic

merek: ALPHAMED

bungkusan: Pembungkusan Kartu standar

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Éléktrum Téknologi Darah Listrik Aneroid Electronic Pintonan TFT warna High-harti, pisibilitas kuat Ku panganteur ulasan data sapertos "daptar data", "grafik trend", "big font", data NIBP jelas pas. Alat tiasa...
Tékanan Pencét Tekanan Darah Hél Smart Smart

merek: ALPHAMED

bungkusan: Paket Karton standar

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Tékanan Pencét Tekanan Darah Hél Smart Smart Layar digital HD. Dipasang armband kanggo gampangna operasi Tekanan calakan. 2 anggota * 90 sét memori. Geulis cangkang poliétilén anu aya kapadetan luhur. Kalayan pakét Inggris sareng instruksi...

Cina Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur suppliers

Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur, kami produsén profésional ti Monitor Tekanan Getih Digital Lengan Luhur,Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur,Monitor Tekanan Darah Pikeun Pakarang ageung,Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Monitor Tekanan Getih Digital Lengan Luhur,Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur,Monitor Tekanan Darah Pikeun Pakarang ageung,Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Monitor Tekanan Getih Panangan Luhur!

Produk anyar

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan