Komunikasi karo Supplier? Supplier
Yuccy Huang Ms. Yuccy Huang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
  • 00-86-13714939357
  • yuccy@urionsz.com
  • Company Details

Shenzhen urion Technology Co., Ltd.

Kabeh
  • Kabeh
  • Title
Kabeh
  • Kabeh
  • Title
HomeProdukMonitor tekanan getihMonitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas

Monitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas (Total 44 Products)

Kategori produk dari Monitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas , kami produsen khusus dari Cina, Monitor Tekanan Darah Digital Lengan Dhuwur , Monitor Tekanan Darah Lengan Paling Dhuwur pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Monitor Tekanan Darah Kanggo Senjata Gedhe R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Meter Tekanan Darah Aneroid sing disetujoni CE ISO

Brand: AlphaMed

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U8OK

Kemampuan Supply: 30000

Meter Tekanan Darah Aneroid sing disetujoni CE ISO Monitor Tekanan Darah Lengan, bisa digunakake kanggo tes tekanan getih panggunaan ing omah, ngawasi tekanan darah rumah sakit, lan liya-liyane. Kontrol kanthi ketat kualitas monitor tekanan darah...
Harga Monitor Tekanan Darah kanthi otomatis ing Digital Cuff

Brand: ALPHAMED

Packaging: Kemasan karton standar

Kemampuan Supply: 300000 per month

Harga Monitor Tekanan Darah Otomatis Cuff Digital 90 klompok memori sphygmomanometer, memori klompok, tekanan getih manajemen rekor ilmiah, mesin kanggo ngrawat kabeh kulawarga Monitor Tekanan Darah Online nganggo chip impor asing, nguasai algoritma...
Katup Udara kanggo Monitor Tekanan Darah Aparatur BP

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80R

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Katup Udara kanggo Monitor Tekanan Darah Aparatur BP Katup Udara kanggo Monitor Tekanan Darah Aparatur BP, bisa digunakake kanggo tes tekanan getih panggunaan ing omah, pemantauan tekanan darah rumah sakit, lsp. Kontrol kanthi ketat kualitas monitor...
Dokter Otomatis Monitor Tekanan Darah LCD LCD

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton Kemasan Standar

Kemampuan Supply: 300000 per month

Dokter Otomatis Monitor Tekanan Darah LCD LCD U80QH minangka monitor tekanan darah ambulatori sing dirancang miturut prinsip osilasi lan bisa ngawasi NIBP 24 jam. Iki nyedhiyakake surat prakiraan sing tepat, lan ditrapake kanggo klinis, bangsal...
Monitor Tekanan Darah Lengan Digital Ambulat Digital

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80H

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Monitor Tekanan Darah Lengan Digital Ambulat Digital Am bulatory Digital Upper Arm Sang Pressure Monitor, c lan digunakake kanggo test meksa ngarep dhewe-nggunakake getih, rumah sakit ngawasi meksa getih, etc. Kontrol kanthi ketat kualitas monitor...
Pemantauan Tekanan Darah Bluetooth sing Disetujoni dening FDA

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80H

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Pemantauan Tekanan Darah Bluetooth sing Disetujoni dening FDA Monitor Tekanan Darah rm, bisa digunakake kanggo tes tekanan getih panggunaan ing omah, pemantauan tekanan darah rumah sakit, lsp. Kontrol kanthi ketat kualitas monitor tekanan getih...
Spygmomanometer nirkabel kanthi Monitor bp Digital

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80H

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Spygmomanometer nirkabel kanthi Monitor bp Digital Monitor Tekanan Darah Lengan, bisa digunakake kanggo tes tekanan getih panggunaan ing omah, ngawasi tekanan darah rumah sakit, lsp. Kontrol kanthi ketat kualitas monitor tekanan getih lengen, kanthi...
Kombinasi Anak Tipe Aneroid Manual Sphygmomanometer

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80H

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu latar jeruk kanthi wacan sing jelas 2. Desain Portable 3. 4 * batere aaa 4. Tampilan Lampu Latar Super Gedhe 5. Indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Kelompok Memori 7. Indikasi Taun / Tanggal / Wektu 8. Rata-rata 3 Nilai Paling Dhuwur...
CE ISO Metode Tekanan Darah Aneroid Gratis

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Kauntungan saka Perusahaan Kita 1. Pabrik produk medis profesional luwih saka 10 taun 2. Kualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif 3. Desain Independen lan Tim Penjualan Luar Biasa 4. Kemampuan Suplai Gedhe 5. Layanan sawise-Sales sing apik banget...
monitor tekanan darah digital rumah sakit otomatis

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80R

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

monitor tekanan darah digital rumah sakit otomatis monitor tekanan darah digital tangan digital rumah sakit otomatis, bisa digunakake kanggo tes tekanan getih panggunaan ing omah, ngawasi tekanan darah rumah sakit, lsp. Kontrol kanthi ketat kualitas...
Paling laris Monitor Tekanan Darah / sphygmomanometer

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80H

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu latar jeruk kanthi wacan sing jelas 2. Desain Portable 3. 4 * batere aaa 4. Tampilan Lampu Latar Super Gedhe 5. Indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Kelompok Memori 7. Indikasi Taun / Tanggal / Wektu 8. Rata-rata 3 Nilai Paling Dhuwur...
Grosir Tekanan Darah Lengan Dhuwur Grosir

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80R

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Grosir Tekanan Darah Lengan Dhuwur Grosir Pemantau Tekanan Darah Lengan Dhuwur Grosir, bisa digunakake kanggo tes tekanan getih sing digunakake ing omah, ngawasi tekanan getih ing rumah sakit, lsp. Kualitas tinggi Tekanan Darah Lengan Dhuwur Grosir...
Digital Monitor Tekanan Darah Otomatis Lengan Ndhuwur

Brand: ALPHAMED

Packaging: Karton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80r

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Digital Monitor Tekanan Darah Otomatis Lengan Ndhuwur Digital Monitor Tekanan Darah Otomatis Lengan Ndhuwur, bisa digunakake kanggo tes tekanan getih panggunaan ing omah, pemantauan tekanan darah rumah sakit, lsp. Kontrol kanthi ketat kualitas...
Dokter CE FDA sing disetujoni Dokter Sphygmomanometer

Brand: GAMPANG

Packaging: Carton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80H

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu latar oranye kanthi wacan sing jelas 2. Desain portebel 3. baterei 4 * aaa 4. Tampilan Latar mburi Super Gedhe 5. Indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Klompok Memori 7. Taun / Tanggal / Indikasi Wektu 8. Rata-rata Nilai angka 3 9....
Monitor Tekanan Darah Lengan Dhuwur Rumah Tangga Luhur

Brand: GAMPANG

Packaging: Carton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80H

Kemampuan Supply: 300000/Mouth

Fitur 1. Lampu latar oranye kanthi wacan sing jelas 2. Desain portebel 3. baterei 4 * aaa 4. Tampilan Latar mburi Super Gedhe 5. Indikator klasifikasi WHO 6. 2 * 90 Klompok Memori 7. Taun / Tanggal / Indikasi Wektu 8. Rata-rata Nilai angka 3 9....
Meter Tekanan Getah Tipe Bluetooth Grosir

Brand: AlphaMed

Packaging: Carton, Paket ekspor standar kanggo monitor U8OR

Kemampuan Supply: 30000

Meter Tekanan Getah Tipe Bluetooth Grosir Tampilan gampang meksa, akurat, cepet, lan jelas babagan tekanan getih lan pulsa Perusahaan kita kanthi ketat nindakake manajemen produksi sesuai karo sistem manajemen kualitas ISO13485 lan QSR820. A Tekanan...
Otomatis bp Ngarep Gunakake Monitor Tekanan Dicampai Selaras

Brand: GAMPANG

Packaging: Kupon kemasan standar

Kemampuan Supply: 300000 per month

Otomatis bp Ngarep Gunakake Monitor Tekanan Dicampai Selaras Shenzhen Urion Technology Co, Ltd diadegaké ing taun 2011, sing nemokake ing kutha pesisir Shenzhen, China sing apik. Kita minangka pabrikan profesional piranti medis omah lan perusahaan...
Tuku Monitor Tekanan Darah Ambulasi Online

Brand: GAMPANG

Packaging: Paket Karton standar

Kemampuan Supply: 300000 per month

Tuku Monitor Tekanan Darah Ambulasi Online Monitor Tekanan Darah Ambulator , bisa digunakake kanggo tes tekanan getih nggunakake omah, pemantauan tekanan darah rumah sakit, dll. Ngontrol kualitas monitor tekanan darah Ambulatory, kanthi sertifikat...
CE FDA Disaranake Darah Mesin Mesin Digital Digital + Tekanan + Monitor

Brand: AlphaMed

Packaging: Carton, Paket ekspor standar kanggo monitor U80K

Kemampuan Supply: 30000

CE FDA Disaranake Darah Mesin Mesin Digital Digital + Tekanan + Monitor Pemantauan Tekanan Darah FDA, bisa digunakake kanggo tes diri nggunakake tekanan darah getih, pemantauan tekanan darah rumah sakit, lsp. Tekanan Darah, kanthi pangukuran tombol...
Monitor Tekanan Daya anti banyu Elektronik Aneroid

Brand: GAMPANG

Packaging: Paket Karton standar

Kemampuan Supply: 300000 per month

Monitor Tekanan Daya anti banyu Elektronik Aneroid Tampilan TFT warna kanthi definisi dhuwur, visibilitas kuwat Kanthi antarmuka semalat data kayata "dhaptar data", "grafik aliran", "font amba", data NIBP jelas Piranti...
Monitor Tekanan Darah Lengan Lengan Smart Smartable

Brand: GAMPANG

Packaging: Pembungkusan karton standar

Kemampuan Supply: 300000 per month

Monitor Tekanan Darah Lengan Lengan Smart Smartable Layar digital HD. Celengan nganggo sandhangan sing gampang dienggo Tekanan cerdas. 2 anggota * 90 set memori. Nihan poliethelin kanthi kapadhetan dhuwur sing apik. Kanthi paket Inggris lan...

China Monitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Monitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas, kita produsen profesional Monitor Tekanan Darah Digital Lengan Dhuwur,Monitor Tekanan Darah Lengan Paling Dhuwur,Monitor Tekanan Darah Kanggo Senjata Gedhe,Monitor Tekanan Darah Lengan Nirkabel,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Monitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Monitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Monitor Tekanan Darah Digital Lengan Dhuwur,Monitor Tekanan Darah Lengan Paling Dhuwur,Monitor Tekanan Darah Kanggo Senjata Gedhe,Monitor Tekanan Darah Lengan Nirkabel,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Monitor Tekanan Darah Lengan Ing Atas!

Produk anyar

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki