Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Yuccy Huang Ms. Yuccy Huang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhen urion Technology Co., Ltd.

sadaya
  • sadaya
  • Title
sadaya
  • sadaya
  • Title

Learn More About Us

  • panas Produk

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2011, Shenzhen Urion Téhnologi Co, Ltd aya di kota basisir anu indah Shenzhen, China. Salaku produsén profésional alat-alat médis imah OEM / ODM sareng perusahaan berteknologi tinggi nasional, produk kami hususna ngalibatkeun sphygmomanometer éléktronik, térmométer inféksi, nebulizer sareng Bluetooth anu aya, ogé Wi-Fi alat-alat médis home anu tiasa dipasihan. Salian ngalangkungan rupa-rupa sertifikasi otoritas CE, FDA, CFDA sareng BSCI, perusahaan parantos ngalangkungan langkung ti 10 patén-patén sareng hak cipta perangkat lunak; Ogé, ngaliwatan manajemén produksi anu ketat numutkeun kana ISO13485 sareng QSR820, pabrik urang parantos dijual produk ka langkung ti 90 nagara sareng daérah. Di sagigireun tim desain profésional, algoritma perangkat lunak inti sareng kompeténsi pamutihan klinis, Urion ogé ngagaduhan alat automation canggih sareng sagala rupa garis produksi pamasangan kalayan kapasitas produksi 3 juta sphygmomanometer éléktronik per taun, 2,5 juta térmométer inframerah per taun, sareng 20 juta nebulizers per taun . Urion ngajadikeun kulawarga anjeun langkung saé!

  • Produk anyar
  • Desain Anyar Tekanan Darah Monitor Pigeulangan Tipe Éléktronik Tekanan Darah Monitor Tekanan Darah Monitor Kaséhatan Bumi

    Desain Anyar Tekanan Darah Monitor Pigeulangan Tipe Éléktronik Tekanan Darah Monitor Tekanan Darah Monitor Kaséhatan Bumi

  • Harga Grosir Grosir Scanner Wall Dipasang Digital Thermometer kalayan tampilan LCD Digital

    Harga Grosir Grosir Scanner Wall Dipasang Digital Thermometer kalayan tampilan LCD Digital

  • Téknologi Anyar Panghareupna Infrabeureum Infrabeureum thermometer Kanggo Orok

    Téknologi Anyar Panghareupna Infrabeureum Infrabeureum thermometer Kanggo Orok

Kirim surélék Panalungtikan Kiwari